Wie.

Wat ik doe? Mijn hobby, mijn beroep, een luxepositie waar ik heel erg van geniet! Ik voel mezelf een beeldenmaker met een brede visie en passie voor vormgeving en design. Na mijn masteropleiding grafische vormgeving aan Sint-Lucas Antwerpen, volgde ik nog de specifieke lerarenopleiding en schilderkunsten. Naast lesgeven (docent aan de academie van Temse, academietemse.be, afdeling grafische vormgeving en illustratie + digitale beeldende vorming) startte ik in 2007 met freelance vormgeven en illustreren voor tal van klanten.

Met het project Bonnie & Lily reis ik doorheen heel Vlaanderen om zowel kinderen als volwassenen een leuke leerrijke ervaring te bezorgen met tal van coole workshops. (Nieuwsgierig? Neem een kijkje op bonnieandlily.com … site is even offline maar komt weer terug eind augustus.)

Bent u op zoek naar iemand voor de vormgeving en/of illustratie voor uw project dan wil ik zeker eens met u samen zitten voor een goed gesprek. Ik ontmoet altijd graag de mensen voor wie ik werk dus afspraak in mijn bureau is altijd mogelijk. Uiteraard werk ik altijd samen met professionele drukkers voor het beste resultaat maar indien u dat wenst kan u ook enkel alleen het ontwerp bekomen en zelf een drukker naar keuze kiezen.
Ik ben telefonisch bereikbaar elke werkdag tussen 9 uur en 17u maar ook op afspraak in mijn bureau in Sint-Niklaas.

Veel kijkplezier op deze website!

Srh.

 

Referenties: Stad Sint-Niklaas, Vrije Ateliers Sint-Niklaas, Academie Temse, Stad Lokeren, AZ Nikolaas, tal van particuliere klanten en kleine bedrijven,…